Afbeelding
Foto:

Kwaliteit en comfort bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - Bij Orrsing Schoenmode in Haaksbergen zijn kwaliteit én een perfecte pasvorm vertegenwoordigd in een schitterende verzameling van absolute toppers!

De mooiste schoenmerken voor dames en heren hebben wij voor u bij elkaar gezocht. Van pasvorm tot modieus en trendy. Soms iets eigenwijs maar comfortabel en mooi. Het nieuwe seizoen is al weer begonnen, er zijn al weer toppertjes aan te wijzen, vooral de iets hogere stoere biker-boots onder jurkjes of broek doen het goed, modieus en verantwoord en uiteraard geschikt voor steunzolen.

Veel nieuws
Durea brengt een groot assortiment in verschillende breedte maten, wat uw voeten te goede komt, nieuwe trends zorgen ook bij dit merk de modelijn voor een andere look. Xsensible heeft naast de bekende "stretchwalker" ook een nieuwe zool uitgebracht die het goed doet bij consumenten die een stabiele hiel zoolplaat nodig hebben en daar door stabieler op de voeten staan, uiteraard met stretch boven werk zodat het soepel blijft aanvoelen. Gabor komt met mooie stoere en toch vrouwelijke laarsjes op plateau zool, ook de sneakers van dit merk zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Ook weer en mooie collectie Rollingsoft van hun met goed dempende zolen.

Voor ieder wat wils
Wolky, het merk waar wij "select partner" van zijn, heeft haar collectie op kleur gebracht met okergeel, bordeaux en blauw tinten, nieuwe zolen en looks zijn allemaal te bewonderen in onze winkel. DL sport laat weer een mooie sneakerlijn zien in groen blauw en uiteraard zwart zilver combi's altijd een perfecte pasvorm, dat bewijzen ze al meerdere seizoenen. Sioux instappers zijn dit seizoen nieuw in onze collectie, lekker zacht en comfortabel. Loints brengt in mooie rustige kleuren booty's en bandschoenen, met maillots of dikkere panty's zijn deze de perfecte combinatie voor onder een jurk of rok. Waldlaufer maakt haar collectie compleet door verschillende breedtes en mooi materiaal keuze. De heren collectie van Mephisto is uitgebreid met modische stevige sneakers volop keuze in halve maten en los na te bestellen. Ook nieuw in de winkel is het merk Will Lester; herenschoenen in hoge en lage modellen en boots. Klassieke uitstraling, met een stoere, moderne touch. Zij bieden een uitmuntende selectie kleuren. Ze maken uw outfit echt af!

Kom langs
Uiteraard kun je in onze winkel de modellen "live" zien, voelen én passen aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. We adviseren u graag. Bezoek ook eens onze website www.orrsing-schoenmode.nl