Afbeelding
Foto:

Rutbeek Survival Fun Run op 23 september

ENSCHEDE - Zie je op social media wel eens de stoere foto's voorbij komen van mensen, onder de modder over de hindernissen klauteren van een obstacle run? Lijkt je dit leuk? De Rutbeek Survival Fun Run 2018 is een survival run.

Dit is te vergelijken met een obstacle run, echter zijn de hindernissen technischer. En is vies worden van de modder niet ons motto. De Rutbeek Survival Fun Run 2018 wordt gehouden op zondag 23 september op en rond het recreatiegebied "Het Rutbeek" in Enschede. Het doel van onze run is het op een zeer toegankelijke manier kennismaken met de survival sport. De run is zeer geschikt om samen te doen met vrienden, familie, collega's, buren, etc! Plezier staat deze dag voorop! Het parcours van ongeveer 4 km gaat over een fraai stukje Twents landschap en over onverharde paden, door het bos, over het strand, door het water en nog veel meer. Onderweg krijgen de deelnemers +/- 30 hindernissen voor hun kiezen, variƫrend in niveau en uitdaging. Voorbeelden hiervan zijn: touwklimmen, apenhang, boomstam zagen en diverse waterhindernissen. Of je een hindernis aandurft, bepaal je zelf! Bij de hindernissen staan juryleden die uitleg kunnen geven over het te nemen obstakel. Zij maken een inschatting met betrekking tot de veiligheid en geven tips hoe de hindernis het best genomen kan worden. Volg onderweg de aanwijzingen van de juryleden altijd op! De eenvoudig hindernissen worden middels een instructieblad aangegeven.

Inschrijven
Inschrijven kan op www.rutbeeksurvival.nl. Ook staat daar de nodige extra informatie op. De kosten bedragen 10 euro per persoon. En daarmee krijg je van de organisatie ook een t-shirt. Kortom, een leuke sportieve uitdaging voor wie eens zelf de modder in wil!