Biodanza

ENSCHEDE - Biodanza is bewegen op muziek zonder aangeleerde pasjes, praten en danservaring, maar met plezier en het werkt stressverlagend.

Biodanza voor beginners begint op 11 september in Speeltuin Stadsveld aan de Plataanstraat. In tien lessen kunt u onderzoeken en ervaren of deze bewegingsvorm bij u past. De lessen duren van 18.30 uur tot 19.30 uur. De kosten voor de tien lessen zijn € 100,-. Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met Jeannette Klein Wiecherink via 0640466796 of bezoek de website www.dansmethartenziel.nl.

Tartaros Campus Challenge

ENSCHEDE - Bent u al aan het trainen voor de Tartaros Campus Challenge, de obstacle run op de campus van de Universiteit Twente?

Op 30 september mag iedereen van 15 jaar of ouder deelnemen aan de Tartaros Campus Challenge. Er kan gekozen worden voor een parcours van 5 km of 8 km. Deze laatste is zelfs voor de ervaren survivalrunners een uitdaging. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op http://campuschallenge.nl/. Deelnemen is mogelijk vanaf € 9,- per persoon.

Zen in Twente

ENSCHEDE - Op zaterdag 15 september begint het vierde seizoen van Zen in Twente.

Robert Doin Sensei, monnik en erkend zenleraar van Zen River, zal aan de hand van een zentekst vertellen over de essentie van Boeddhisme en de praktische beoefening daarvan. Kijk op: www.zenintwente.nl.