Afbeelding
Foto:

Inloopspreekuur Kousen Zorg Twente en Pedicure Van de Wetering voor gezonde benen

ENSCHEDE - Goede zorg voor benen en voeten is belangrijk voor uw totale gezondheid. Daarom organiseren Kousen Zorg Twente en pedicurepraktijk Van de Wetering op zaterdag 8 september van 10.00 tot 13.00 uur een inloopspreekuur. U bent zonder afspraak welkom aan De Klomp 218, 7511 DL in Enschede.

Tijdens dit inloopspreekuur kunt u bij ons terecht voor een vaatscan. Tintelingen, jeuk, kramp of een vermoeid gevoel in de benen zijn vaak de eerste signalen dat er iets mis is met de doorbloeding van de benen. Nieuwsgierig hoe gezond uw benen zijn? Laat dan een gratis vaten scan maken De scan is geheel pijnloos en kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van beenklachten. Na de scan ontvangt u advies over mogelijke extra ondersteuning.

Goede zorg
Een moe en zwaar gevoel in de benen, opgezette benen, pijn en kramp in de benen. Allemaal klachten die horen bij "veneuze insufficiƫntie" of te wel aderen die niet goed meer werken. Veneuze insufficiƫntie is een veel voorkomende aandoening. uiterlijk wordt deze aandoening vaak gekenmerkt door spataderen. De meest toegepaste vorm van therapie is het gebruik van therapeutische elastische kousen.

Het begint bij een goede diagnose.