Afbeelding
Foto:

Enschede maakt zich op voor 21e editie van de Singelloop

ENSCHEDE - Het is al weer bijna de tweede zondag van september en dat betekent dat de Singelloop binnenkort weer van start gaat. Zowel wedstrijd- als recreatielopers kunnen op het jaarlijkse evenement georganiseerd door Atletiekclub TION weer hun beste beentje voorzetten.

De lopers starten en finishen ook dit jaar weer in het Volkspark. Er kan worden deelgenomen aan de Singelloop of de bedrijvenloop (5 Engelse mijlen, 8046,72 meter), de dubbele mijl (3,2 kilometer) of de kidsrun (1 kilometer). Er kan individueel worden deelgenomen aan de Singelloop maar ook met collega's kan er een sportief uitje van worden gemaakt tijdens de bedrijvenloop. Voor wie de Singelloop nog iets te ver is, is de Dubbele Mijl van 3,2 kilometer een mooie afstand. Dit jaar zal er op deze afstand door de verenigingen van Enschede worden gestreden om de titel van De snelste vereniging van Enschede, wat een nieuw wedstrijdelement aan het geheel toevoegt.

Feestelijke omlijsting
Zowel voor de lopers als de toeschouwers kan men ook dit jaar weer rekenen op een feestelijke omlijsting van het evenement. In het Volkspark kan worden genoten van diverse hapjes en drankjes op het Food Court en ook worden er diverse sportieve activiteiten voor jong en oud aangeboden. Daarnaast vindt u langs de route diverse muziekpunten waarvan het aantal dit jaar is verdubbeld.

Deelname
Deelnemers kunnen zich nog tot dinsdag 4 september inschrijven. Mocht u zich vergeten zijn in te schrijven dan kunt u zich op 7 en 8 September en op de zondag zelf nog na-inschrijven. Kijk voor de exacte regels op www.singelloop-enschede.nl.