Toeristische Markt bij ter Huurne Hollandmarkt

BUURSE - Zondag 9 september is er van 09.00 tot 17.00 uur een Toeristische Markt (braderie/vlooienmarkt) op de parkeerplaats van Ter Huurne Hollandmarkt, Alsteedseweg 64, 7481 RZ in Buurse.

Er zijn weer tientallen kramen met uiteenlopende nieuwe handel: zowel dames- als heren- en kinderkleding, ondergoed, sieraden, bed-textiel en nog veel meer. Er is ook een ruim 20 meter grote stand met alles voor de hond, een kunstschilderes die prachtige creaties verkoopt, een sieraden graveerder, lederwarenstand en natuurlijk diverse restpartijen en kramen van particulieren. Zij verkopen overtollige huisraad, die veelal voor een habbekrats weg mag. Ook dit is altijd goed in trek!

Veel te doen
Voor de kinderen is de grote speeltuin, met gratis toegang, altijd een genot. Terwijl de kinderen genieten in de speeltuin, kunnen de ouders plaats nemen op het grote terras, met uitzicht op de speeltuin. Ook Radio Rosita is weer present met een audio stand. Toegang tot de markt, speeltuin en ook het parkeren is gratis. (+/- 750 Parkeer plaatsen)

Plaats huren
Voor de particulier die zijn/haar overtollige spulletjes willen verkopen, zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hiervoor kan men contact opnemen met: Telefoonnummer: 06 26 222 593 of info@rezimarkten.nl. De hierna volgende Toeristische Markt vindt plaats op zondag 8 juli.