Afbeelding
Foto:

Nieuwe Vitara eind oktober
leverbaar bij Bennie Wilmink

ENSCHEDE - Suzuki heeft de eerste foto's getoond van de nieuwe Suzuki Vitara. De geliefde compacte SUV kreeg een modern nieuw design. Lang hoeft u niet te wachten: eind oktober is de nieuwe Vitara te zien bij Bennie Wilmink.

Suzuki's ontwerpafdeling nam de Vitara onder handen op diverse punten. Zo krijgt deze een wat krachtiger ogende nieuwe grille en gewijzigde achterlichten. Natuurlijk is een update niet compleet zonder ook het interieur onder handen te nemen. Zo beschikt de bestuurder over een geheel nieuwe informatiedisplay. De Vitara toonde zich eerder al een populaire keuze, zowel voor de liefhebber van een 'gewone' grotere auto als de echte terreinrijder.

Veel te kiezen
Suzuki brengt de nieuwe Vitara op de markt met vier uitrustingsniveau's en de keuze uit de bekende 1.4 Boosterjet-benzinemotor met 140 pk of de nieuwe 1.0 Boosterjet met 111 pk; dit is de vervanger voor de oude 1.1 Boosterjet. Optioneel is de Vitara leverbaar met de AllGrip vierwielaandrijving. De nieuwe Vitara komt ook in twee nieuwe carrosseriekleuren. De exacte prijzen van de nieuwe versie zijn nog niet bekend. De huidige Suzuki Vitara is leverbaar vanaf 21.799 euro of als private lease vanaf 359 euro per maand.

Maak kennis
Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag straks kennismaken met de nieuwe Vitara. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de huidige Vitara of Suzuki's recent gelanceerde nieuwe Swifts te bekijken. Kom langs aan de Westerval 16 in Enschede of kijk op: www.benniewilmink.nl