Afbeelding
Foto:

Choir Twente zoekt jou!

ENSCHEDE - Jaarlijks geeft symfonieorkest Orchestra Twente samen met Choir Twente en solisten het concert "Merry Christmas" in de Jacobuskerk te Enschede, wat al een begrip wordt in Enschede en omstreken.

Het concert staat in het teken van kerst, vernoemd naar de film "Merry Christmas". Merry Christmas is een film uit 2005 die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft. Woensdag 29 augustus 2018 starten we met de 6e editie van "Merry Christmas". Choir Twente is op zoek naar zangers en zangeressen die mee willen zingen tijdens het concert dat wordt gehouden op zondag 9 december 2018 om 15.00 uur in de Jacobuskerk te Enschede. Op het programma staan onder andere de werken: The First Noel, Adeste Fideles, I'm dreaming of home en You raise me up in een schitterend arrangement, o.l.v. dirigent Monique Kokkeler.

Repetities
Ben jij een ervaren en enthousiast koorzanger/zangeres? Dan heten we je graag welkom! De wekelijkse repetities van Choir Twente vinden plaats op de woensdagavond in Enschede van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot woensdag 5 september. Voor meer informatie zie ook www.OrchestraTwente.nl of neem contact op met Info@orchestratwente.nl