Afbeelding
Foto:

Zuiderspeeltuin weer actief

ENSCHEDE - Tijdens de vakantieperiode hebben veel van de gebruikelijk activiteiten niet plaatsgevonden, maar deze activiteiten gaan weer van start!

Vanaf dinsdag 4 september wordt er weer gestart met de computerles voor beginners. Er zijn laptops aanwezig, maar zelf een tablet meenemen kan ook. De kosten bedragen € 3,- per uur. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom.

Repaircafé
Repaircafé Zuiderspeeltuin is voor het eerst weer op 5 september aanwezig. De vrijwilligers zien u graag weer komen elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Eetcafé
Vanaf donderdag 13 september start ook het Eetcafé weer. De kok zet u een heerlijk driegangendiner met een drankje voor. Als voorgerecht soep, het hoofdgerecht bestaat uit groente, aardappelen en vlees en daarna volgt nog een nagerecht. Voor dit diner betaalt u slechts € 6,-. U bent vanaf 11.30 uur welkom en om exact 12.00 uur start het diner. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk en kan tot twee dagen ervoor.

Gym
Ook de gymjuffrouw is binnenkort weer terug van vakantie. Vanaf 17 september wordt er elke maandagmiddag vanaf 13.30 uur weer gesport. De kosten bedragen € 8,- per maand en bij deze prijs is een kopje koffie/thee inbegrepen. Het is natuurlijk mogelijk om eens langs te komen voor een proefles. Dan weet u wat u kunt verwachten tijdens de gym.

Kom naar de Zuiderspeeltuin aan de Kuipersdijk 83!