Afbeelding
Foto:

Comfortabel in uw auto met Herman Bosch Auto Electric

ENSCHEDE - Of u nou uw auto voor het dagelijks ritje naar uw werk of voor lange afstanden gebruikt, ten alle tijden is het prettig om een gevoel van comfort te ervaren in uw eigen auto. Herman Bosch biedt diverse diensten en producten aan om het rijcomfort naar een hoger niveau te tillen.

Comfortabel achter het stuur zitten is wel zo prettig, vooral als u een lange rit voor de boeg hebt. Een goedwerkende airco, een hifi-systeem dat uw muziek tot zijn recht doet komen of een carkit waarmee u veilig uw telefoontjes afhandelt, ze maken de rit allemaal een stuk plezieriger.

Rijcomfort+
Zowel voor de inbouw van een airco als het onderhoud ervan, bent u bij Herman Bosch op het goede adres. De gespecialiseerde medewerkers weten raad met de airco's van alle typen en alle merken auto's. Ook geven zij u graag tips om uw airco zo te gebruiken dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Herman Bosch beschikt zowel over de juiste apparatuur als over geschikte reinigingsmiddelen en vervangingsonderdelen om uw airco in topconditie te houden. Naast een goed werkende airconditioning maakt een muziekje de rit vaak ook een stuk aangenamer. Een goed audiosysteem met een prettige geluidsbeleving is dan ook zeker een aanvulling. Herman Bosch heeft diverse audiosystemen in het assortiment en kan u hierin goed adviseren. De medewerkers kunnen de systemen daarnaast vakkundig inbouwen in uw auto. Tegenwoordig is uw auto daarnaast niet compleet zonder een navigatiesysteem. Herman Bosch biedt dan ook een ruime keuze in diverse navigatiesystemen. Deze kunnen bij elk type auto vakkundig worden ingebouwd. Wilt u uw rijcomfort ook naar een hoger plan laten tillen? Loop eens binnen bij Herman Bosch aan de Wooldriksweg 138a in Enschede of kijk op www.hermanbosch.nl.