Afbeelding
Foto:

Auto Kuilder: innovatie, kwaliteit en persoonlijke service

ENSCHEDE - Bij Auto Kuilder bent u verzekerd van kwalitatief onderhoud en reparatie en een persoonlijke sfeer waarin u zich geen nummer hoeft te voelen. Daarnaast blijft het bedrijf zichzelf verbeteren, zo hebben ze sinds een tijdje een handige service-app laten ontwikkelen en zijn ze daarnaast erkend hybride- en EV-specialist.

Of het nu om een APK-keuring, reparaties, aircoservice of onderhoud gaat, Auto Kuilder helpt u op weg. Auto Kuilder is een innovatief bedrijf dat het beste wil bieden voor u als klant. Het onafhankelijke en universele garagebedrijf aan de Midzomerweg in Enschede staat paraat wanneer het om persoonlijke service en kwaliteit gaat, voor onderhoud, reparaties of een APK draaien de vakkundige medewerkers hun hand dan ook niet om.

Innovaties
Ook innovatie heeft Auto Kuilder hoog in het vaandel staan, zo hebben zich de afgelopen tijd nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Zo wordt het u met de service-app van Auto Kuilder nog makkelijker gemaakt: alle communicatie omtrent auto-onderhoud handig op één plek. Van herinneringen voor een APK tot het plannen van een afspraak, de app helpt. Hij is gratis te downloaden in de Android en Apple app stores. Ook bezit Auto Kuilder sinds een tijd alle GMTO opleidingscertificaten om vakkundig onderhoud en reparaties aan elektrische voertuigen te mogen uitvoeren. Als hybride- en EV-specialist kennen onderhoud en reparaties geen geheimen voor de vakmannen van Auto Kuilder. In de gespecialiseerde werkplaats beschikt men daarnaast ook over een grote hefbrug voor onderhoud aan bedrijfswagens en campers. Auto Kuilder biedt u dus een veelzijdig en kwalitatief hoogstaand dienstenportfolio en daarnaast een transparante en persoonlijke service. U vindt Auto Kuilder aan de Midzomerweg 22 in Enschede.