Afbeelding
Foto:

Betaalbaar en ruim aanbod bij Woonpaleis Twente

ENSCHEDE - Hoe maak je van je huis echt een thuis? Met een sfeervolle, comfortabele inrichting kom je al heel ver. Ook hier geldt: een goed advies en breed assortiment zorgt voor de mooiste resultaten. Kom dus eens langs bij Woonpaleis Twente in Enschede.

Woonpaleis Twente staat voor betaalbare kwaliteitsmeubelen in verschillende stijlen. Wij bieden voornamelijk een ruime keuze zitmeubelen zoals banken, stoelen en fauteuils. Heeft u een model waar uw voorkeur naar uitgaat,dan hebben wij keuze uit verschillende merken.

Groot aanbod
Bent u een liefhebber van een landelijke stijl? UrbanSofa is uw merk; met een collectie bestaande uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren met verschillende vullingen en zitdiepte. Dankzij het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u altijd voor elk interieur.

De luxe van leer
Bent u toch meer een leer-type? Dan gaat u voor de stoere leren banken van Meubelindustrie Het Anker. Zij zijn de specialist in de productie en verkoop van zitmeubelen met lederen bekleding. Stijlvol, duurzaam en met een vleugje luxe.

Industrieel
Ook de industriële look won de afgelopen jaren aan populariteit. Hoge plafonds, zichtbare bakstenen; glas en metaal. Strak en functioneel. Als ook uw droominterieur dit soort stijlelementen kent, kiest u bijvoorbeeld voor een bank van de firma Maxfurn BV.

Tafels
Ook heeft u bij ons de keuze uit boomstamtafels vanaf 595,00 euro. Dit is inclusief poten X of U in staal. Met natuurlijk bijpassende salon- en bijzettafels voor een harmonieus plaatje. Een fijne tafel is tegenwoordig vaak dé ontmoetingsplek in huis, waar veel activiteiten en mensen bijeen komen. Een mooie tafel is dan ook zeker een waardige investering in toekomstig woongenot. Natuurlijk geven wij u ook graag een passend advies voor een totaalplaatje, zodat al uw stijlen en kleuren goed afgestemd kunnen worden op uw woonwensen. En dit alles binnen een schappelijk budget.

Ervaar het zelf
Zoals u ziet, Woonpaleis Twente heeft een ruime keuze en veel is uit voorraad leverbaar! Bent u nieuwsgierig naar ons complete assortiment? Kom dan naar de Lonnekerbrugstraat 100 te Enschede of bezoek onze site www.woonpaleistwente.nl. Ook te volgen via Facebook en Instagram.

Afbeelding