Afbeelding
Foto:

Nieuwe cursussen bij Stars Massageschool

ALMELO - Vanaf 1 september breidt Stars Massageschool haar cursusaanbod uit met een aantal geaccrediteerde cursussen van Sijmoves Gewrichtstherapie. En dankzij uitbreiding van het Stars Massageteam kun je diverse cursussen ook in het weekend volgen.

'Niet dromen, maar doen', is het motto van eigenaar Henk Nijhof en zijn dochter Leontien van Stars Massageschool. ,,Wij geven heel veel soorten massagecursussen. Fysiotherapeuten, sportmasseurs en wellnessmasseurs die meer uit hun werk willen halen, zijn bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij ook diverse cursussen voor mensen die masseren puur als hobby willen doen." Volg je een cursus bij de Almelose Massageschool dan weet je dat je goed zit. Zij zijn gecertificeerd opleider bij de NGS. Hun jaaropleidingen Sport- en Wellnessmasseur geven je de garantie van een erkend diploma. De opleidingen en cursussen worden in kleine groepen gegeven. Voordeel is dat er veel persoonlijke aandacht is en aandacht voor zowel theorie als praktijk.

Ook in het weekend
Nieuw bij Stars Massageschool is de unieke samenwerking met Sijmoves Gewrichtstherapie van Fysionair praktijk in Goor. Vanaf 1 september verzorgen zij op de locatie van Stars Massageschool hun cursussen Gewrichtstherapie, Medical Taping en Lymfe Taping. Deze cursussen zijn geaccrediteerd door de NGS en de KTNO. Een ander nieuwtje dat Henk heeft, is dat hij en zijn dochter versterking hebben gekregen van twee nieuwe collega's: Nicole Heideman en Ilse Hesselink. ,,Hier zijn we erg blij mee. We hebben nu letterlijk meer handjes. We zijn daardoor flexibeler in tijden, en werken 7 dagen in de week. Onze cursussen en opleidingen geven we op meerdere dagen, waaronder ook in de weekenden."

Als hobby
De cursussen van Stars Massageschool zijn haast te veel om op te noemen. Daarom een greep uit het aanbod. Vind je masseren leuk als hobby en wil je meer weten over de technieken? Dan is de vierdaagse cursus Leren Masseren, Massage voor de hobby interessant. Deze cursus sluit tevens naadloos aan op de opleiding Sport- en Wellnessmasseur voor als je verder wilt. De jaaropleiding Wellnessmasseur is met twee keer twee dagdelen uitgebreid. En wil je partner, vriend of vriendin ook masseren? Volg dan de Massage Workshop, deze duurt drie uur.

Voor professionals
Op zondag 2 september start de vierdaagse cursus Voetreflexologie met klachtenbehandeling. Wil je liever een korte cursus volgen? Dan zijn er diverse ééndagscursussen, zoals Zwangerschapsmassage, Lomi Lomi, (S)toelmassage en Hotstonemassage. Ben je al masseur en wil je je specialiteiten uitbreiden, dan heeft Stars Massageschool een interessant aanbod waaronder Bindweefselmassage zonetherapie, Massage bij kanker, Massage bij reuma, Massage bij fibromyalgie en Manuele lymfedrainage.

Agenda tot en met 2019
Het complete aanbod én de complete agenda tot en met juli 2019 vind je op de website www.starsmassageschool.nl. Handig als je wilt weten of er iets voor je tussen zit en wanneer je zou kunnen starten met een opleiding of cursus. In de advertentie verderop in deze krant vind je ook het overzicht.

Informatieavond
Meer weten? Bel Henk Nijhof, 0612805851 of kom naar de informatieavond op donderdag 30 augustus. Iedereen is van harte welkom op de informatieavond van 19.00 tot 21.30 uur. Locatie is Willemsgang 36 in Almelo. De presentatie start om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.