Afbeelding
Foto:

Openluchtfilm in koninklijke sfeer

DENEKAMP - Op zaterdag 1 september wordt er in de tuinen van Landgoed Singraven in Denekamp een openluchtfilm georganiseerd met een koninklijk tintje. Vanaf 19.30 uur kan er geheel in stijl genoten worden van een sterrendiner door 't Lansink en diverse activiteiten. Aansluitend wordt de ontroerende film Victoria and Abdul vertoond.

De film begint als de zon onder is, maar voor de tijd kunnen bezoekers mee doen aan een Bollywood-dansworkshop, zich een Victoriaanse look laten aanmeten door een haarstylist en genieten van dansen uit vervlogen tijden. Ook rijdt er een nostalgische Parijse bus, vanaf Enschede en Oldenzaal, die gasten in stijl naar en van het landgoed vervoert.

Sterrendiner
Om het avondje uit compleet te maken kan er voorafgaand aan de film gedineerd worden bij Landgoed Singraven. In het koetshuis staat een prachtig gedekte tafel klaar voor een heerlijk viergangen diner van SVH Meesterkok Lars van Galen van Michelinster restaurant 't Lansink uit Hengelo.

De film
Victoria and Abdul is een grappige en ontroerende film over de buitengewone vriendschap tussen koningin Victoria en een jongeman uit India. De film is gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu. De hoofdrollen worden gespeeld door Dame Judi Dench en Ali Fazal. Deze openluchtfilm is een samenwerking tussen Concordia, Filmhuis Denekamp, Landgoed Singraven en 't Lansink.

Kaarten
Tickets voor de film, de film met het sterrendiner en voor het busvervoer zijn te boeken via 053-4300999, via www.concordia.nl/singraven en via de dagkassa van Concordia aan de Langestraat 56 in Enschede.