Afbeelding
Foto:

Laat je inpakken!

HAAKSBERGEN - Kulturhus Haaksbergen, waar Theater De Kappen onderdeel van uit maakt, zit op dit moment midden in een verbouwing waarbij onder andere de bibliotheek een plek gaat krijgen in de voormalige OBS Dorp.

Vanaf maandag 3 september gaan de deuren van het Kulturhus-nieuwe-stijl open. Ter gelegenheid van de heropening van Kulturhus-nieuwe-stijl en de opening van het theaterseizoen is er een speciale gratis openingsavond op vrijdag 14 september (aanvang 20.00 uur).

Afwissend programma
Het totale programma blijft nog even een verrassing, maar het wordt een leuke, gezellige, afwisselende en muzikale avond. Wij pakken u in met previews van prachtige voorstellingen. De komende tijd zullen we steeds een tipje van de sluier oplichten en hierbij alvast een eerste tipje! U kunt genieten van een unieke samenwerking tussen de revuegezelschappen Twents Theater (voorheen Stork Nus), Gewoon Aans en de Haaksbergse Revue 'Allô Jannaô' die allen het komend seizoen in ons theater te zien zijn, maar voor deze avond de krachten hebben gebundeld. De entree is gratis, maar kaarten dienen wel gereserveerd te worden via www.dekappen.nl. Let op: tot en met zondag 26 augustus is de theaterkassa gesloten.