Afbeelding
Foto:

Martijn Oosterhuis op Cabarestival

BOEKELO - Martijn Oosterhuis komt naar Cabarestival in het Zoutdorp Boekelo. De cabaretier/comedian is zaterdag 1 september te zien tijdens de vijfde editie van Cabarestival.

De sympathieke comedian behoort tot de grondleggers van de stand-up comedy in Nederland en was ondermeer vaste gast in het populaire programma De Lama's. Organisator Peter Mense kan zijn geluk niet op: "Ik ben superblij dat één van de grootste en bekendste cabaretiers/comedians van ons land naar mijn eigen Cabarestival komt.

Programmering
Naast Oosterhuis komen ook Tom Lash, Lonneke Dort, de Belgische comedian Bas Birker en Kim Schuddeboom optreden bij Cabarestival. Volgens organisator Mense is Schuddeboom één van de grootste comedytalenten die hij de laatste tien jaar zag. Eerder maakte hij al bekend dat De Gestampte Meisjes, Onno Lolkema en Sem van de Borne naar Boekelo zouden afreizen.

Aparte locaties
Bijzonder aan Cabarestival zijn de merkwaardige locaties als een kapsalon, vrachtwagen, treinwagon, huifkar, bloemist en reisbureau, waar de cabaretiers/comedians optreden voor een gezelschap van maximaal 25 personen. Kaarten voor Cabarestival zijn verkrijgbaar via www.verborgentheater.nl.