Afbeelding
Foto:

Yoga op niveau

ENSCHEDE - Vanaf juni organiseert Jorien van Jorienosaurus Kinderyoga samen met GoalGorilla elke maand een heerlijke, energieke ochtend yogales met uitzicht over de Oude Markt.

Vele steden gingen Enschede al voor. Hoewel we geen wolkenkrabbers hebben, is er wel een mooi uitzicht op de Oude Markt. Begin de dag op een ontspannen manier met wat yoga voor je werk,k buiten tussen de boomtoppen en midden in de stad.

Dakterras
GoalGorilla is een internetbureau aan de Oude Markt 9B in Enschede met een prachtig dakterras. Jorien Schulten (yogadocent) en Femke Bouwhuis (office manager GoalGorilla) hadden het spontane idee om yogalessen te organiseren voor de medewerkers van GoalGorilla, maar dit ook beschikbaar te stellen voor mensen buiten de organisatie. Jorien werkt al zo'n twee jaar met enige regelmaat op de flexplekken van GoalGorilla (www.derdeverdieping.gg) dus dat was snel geregeld. Jij mag aansluiten als je wil. Zodat je ook fris en fruitig de dag kan beginnen!

Doe mee
Je kunt per keer kijken of je meedoet of je meteen voor altijd aanmelden voor Rooftop Yoga. Rooftop yoga: voor iedereen die zin heeft de dag flexibel te beginnen! Wanneer: dinsdag 26 juni, dinsdag 31 juli, dinsdag 28 augustus, dinsdag 25 september van 08.00 - 09.00 uur. Locatie: GoalGorilla, Oude Markt 9B, Enschede, Ingang bij Poolcafé Bridge. Kosten: 10 euro. Kijk voor info op: jorienosaurus.nl/contact/