Afbeelding
Foto:

Culinair genieten op Hof Espelo

ENSCHEDE - Kom genieten van echte Twentse lekkernijen tijdens het Streek-eet-feest op landgoed Hof Espelo op zondag 12 augustus. Behalve het proeven van lokale producten kunnen bezoekers ook genieten van muziek op het erf en vermaken kinderen zich met het vernieuwde klauterwoud. Het Streek-eet-feest is van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Tijdens het Streek-eet-feest draait het om de lekkerste streekproducten en muziek. Het is een gezellig evenement voor het hele gezin, jong en oud kunnen zich vermaken. Geniet van bijzondere Twentse producten zoals bier, kaas, jam maar ook vergeten groenten. Jonge bezoekers kunnen zich naar hartelust vermaken in het klauterwoud terwijl een traditionele accordeonist zorgt voor muziek. Bij het Koetshuis van Hof Espelo kan men een kopje koffie of een ijsje nuttigen. Van hieruit vertrekken ook verschillende prachtige korte en lange wandelroutes om Hof Espelo te verkennen.

Praktische informatie
Het Streek-eet-feest wordt gehouden op zondag 12 augustus van tot 11.00 tot 17.00 uur. Beleef het mee bij het bezoekerscentrum Het Koetshuis aan de Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Voor de kinderactiviteiten wordt een bijdrage van 2,50 euro per kind gevraagd. Verdere toegang is geheel gratis. De organisatie van het Streek-eet-feest wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, de provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Het Streek-eet-feest is een van de vele activiteiten die worden georganiseerd door Landschap Overijssel. Kijk voor de hele agenda en meer informatie op: www.landschapoverijssel.nl.