Afbeelding
Foto:

Slamat Datang

ENSCHEDE - Vrijdag 3 augustus is er van 13.00 tot 16.30 uur weer een gezellig samenzijn voor senioren en sympathisanten die afkomstig zijn uit Nederlands Indië.

U wordt deze middag ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Muziekgroep Rolls Choice verzorgt een optreden en er is gelegenheid om te dansen. In één van de pauzes vindt een kleine bingo/loterij plaats

Catering
Verder zijn diverse Indische hapjes en tjendol verkrijgbaar en is er een Satébar aanwezig. De catering wordt verzorgd door Von Oerthel. Opgave is niet noodzakelijk, u kunt ter plekke een maaltijd en of hapjes bij de cateringstand afhalen en consumeren. Deze sociale contactmiddag van de Stichting Slamat Datang wordt iedere eerste vrijdag van de maand gehouden in de kantine van FC Aramea aan de Geessinkweg 278 te Enschede. Ook u bent natuurlijk altijd van harte welkom! De entreekosten voor de Slamat Datang zijn 6 euro per persoon.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze leuke activiteit of over Stichting Slamat Datang? Voor inhoudelijke informatie kunt u bellen naar de volgende telefoonnummers: 06 - 5178 9143 of 06 - 2040 5766.