Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

USED4SALE Hengelo: nieuw maar ook weer niet!

HENGELO - Sinds vijf weken is er een nieuwe tweedehands winkel in Hengelo: USED4SALE. Nieuw in Hengelo, maar deze winkeliers zijn zeker wel vertrouwd met het vak. Het is niet de eerste winkel in Nederland van Jasper en Klaas. Al vele jaren handelen zij in tweedehands goederen.

In de winkel van USED4SALE kunt u terecht voor zeer uiteenlopende artikelen. Kasten, banken, stoelen, lampen, schilderijen en eigenlijk alles dat u nodig zou kunnen hebben voor het volledig inrichten van een woning. Alles in zeer goede staat en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Herkomst
De artikelen in de winkel, die maar liefst 1000 vierkante meter groot is, zijn voornamelijk afkomstig uit faillissementen, afkomstig van vakantieparken en hotels die kamers hebben gerenoveerd of het betreft restpartijen van grote en bekende winkelketens in Nederland. Veel producten zijn dus nieuw of nieuw met bijvoorbeeld transportschade. U vindt er geen artikelen van particulieren die hun zolder of schuur eens hebben opgeruimd en hun spullen een tweede leven willen gunnen. Wat USED4SALE zeker uniek maakt ten opzichte van andere winkels in tweedehands goederen is de levering van meerdere exemplaren van een product. Zelfs als u op zoek bent naar iets dat niet in de winkel staat, is de kans groot dat ze het u wel kunnen leveren. USED4SALE is namelijk onderdeel van een keten die door heel Nederland zit. Wekelijks komt er ook nieuwe aanvoer van artikelen, dus na één bezoek bent u zeker niet uitgekeken.

Nieuw leven
Niet alleen de artikelen in de winkel krijgen een tweede leven, maar ook het pand zelf. Het pand aan de Oelerweg heeft jaren leeggestaan nadat de daar gevestigde supermarkt haar deuren sloot. Het pand was een doorn in het oog van de buurt. Nu is het weer in gebruik met het oorspronkelijke doel: een winkel. Dit tot grote tevredenheid van de buurtbewoners en de nieuwe gebruikers. Vele buurtbewoners hebben al een bezoek gebracht aan USED4SALE. Rondkijkend in de winkel leert dat wat er staat ook iets is dat mensen willen hebben, want op menig product zit al een briefje met 'Verkocht'. Zelf eens een kijkje nemen bij deze unieke winkel? Dat kan op donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur aan de Oelerweg 48 in Hengelo. Er kan voor de deur geparkeerd worden.

Afbeelding
Afbeelding