Afbeelding
Foto:

Hoge zomerkortingen op glanzend wasresultaat

ENSCHEDE - Middels ruim 25 jaar aan autowaservaring en de nieuwste innovaties en technieken hebben wij een concept voor u als voertuigbezitter gevormd welke het beste wasresultaat voor uw voertuig zal genereren en daarnaast ook nog eens duurzaam is. Een hoge servicegraad en klantvriendelijke medewerkers zorgen samen met de techniek voor tevreden klanten bij Perfect Carwash.

Glansstraat
Uniek in Nederland is de glansstraat bij Perfect Carwash Enschede! Naast de reguliere wasstraat waarbij uw auto schoon wordt en wordt voorzien van Perfect Protect, Polish en/of Wax kunt u uw voertuig showroom-glanzend laten maken! Niet alleen het glimmen maar ook de synthetische laag welke wij aanbrengen zorgt voor een antistatisch effect en zorgt voor een super glad oppervlak. Dit zorgt ervoor dat een auto langer beschermd blijft tegen hardnekkig vuil en gekke invloeden van buitenaf, denk aan vogelpoep, UV-straling en pekel. Een servicemedewerker zorgt ervoor dat uw auto 100% droog wordt middels speciale droogdoeken, daarna brengt hij manueel de speciale glans-coating aan, waarna hij uw voertuig op de band begeleidt. Indien door u besteld, wordt er als vervolg de Rain-OK voorruitcoating aangebracht waarna het glansproces begint. Speciale lappen, een mix van Amerikaans poetsweefsel en microvezellappen zorgen voor een extreem glanzend effect. Als laatste proces worden uw banden zwart gemaakt met de Tire-Shine applicatie waarna uw auto er weer als nieuw uitziet.

Zomeractie!
Profiteer aankomende weken van onze Hallo zomer-actie! Hoge kortingen op het beste wasprogramma van Perfect Carwash! Meer informatie over deze actie vindt u op www.perfectcarwash.nl.

Met glanzende groet,

Het team van Perfect Carwash!