Afbeelding
Foto:

Woning zoeken vanaf nu op één plek

ENSCHEDE – Domijn, De Woonplaats en Ons Huis hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat: een gezamenlijke website waar het woningaanbod op één plek wordt gepresenteerd. De website ikzoekeenhuisinenschede.nl is maandag gelanceerd.

Woningzoekenden vinden op deze website het gehele Enschedese huurwoningaanbod van de drie corporaties. Domijn, De Woonplaats en Ons Huis willen met de website het zoeken naar woonruimte in Enschede makkelijker maken.

Samenwerken
De woningcorporaties hebben allen hun eigen woningaanbod. Om als woningzoekende het woningaanbod te bekijken, moesten de websites van de corporaties afzonderlijk van elkaar worden bezocht. Domijn, De Woonplaats en Ons Huis bundelen hun krachten en willen het voor woningzoekenden makkelijker maken. Mensen die op zoek zijn naar een woning in Enschede kunnen vanaf 16 juli het aanbod van de drie corporaties in één overzicht vinden op een gezamenlijke website. Op de website vinden woningzoekenden het complete Enschedese huuraanbod van de drie corporaties. Zij kunnen filteren op onder andere prijs, type woning, aantal slaapkamers en woningcorporatie. De woningzoekende klikt op een woning en wordt doorgeleid naar de betreffende corporatie voor meer informatie. Daar kan men ook reageren op de woning. Een mooie aanvulling op de dienstverlening.