Afbeelding
Foto:

Mooie kortingen
bij Nissan Lesscher

HENGELO - Autobedrijf Nissan Lesscher heeft ook deze maand weer aantrekkelijke kortingen op uiteenlopende modellen. En welke kortingen dit zijn leest u niet alleen hier, maar ook op de volledig vernieuwde website.

Steeds meer klanten oriënteren zich voor aankoop van een auto via internet. Een moderne, veelzijdige website is dan ook een belangrijk aspect van het klantencontact. Naast de klant die voor het eerst een auto koopt, gebruikt ook de bestaande klant de website om uiteenlopende informatie te vinden en zaken te regelen. Zo kunt u op www.autolesscher.nl informatie vinden over Nissan's totale gamma, een offerte aanvragen, een proefrit plannen maar ook een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto. Ook het uitgebreide occasion-aanbod en informatie over diensten zoals lease is hier te vinden.

Aanbiedingen
Er zijn op dit moment ook diverse aanbiedingen te vinden. Zo ontvangt u op de Nissan Qashqai ACE-uitvoering momenteel een gratis automaat én nog eens 2.000 euro korting op de basisprijs. Deze Qashqai ACE met automaat staat dan rijklaar voor een aantrekkelijke 28.499 euro. Ook op de diverse andere voorraadmodellen ontvangt u oplopende kortingen in het kader van de Make the Move-actie. De volgende aanbiedingen zij nog geldig tot en met 30 juli. Op de Nissan Micra pakt u een korting van 1.500 euro. Op de Nissan X-Trail en Qashqai loopt dit op tot 2.500 euro korting. Bij de Nssan Pulsar loopt dit op tot 4.300 euro. Gaat u voor de stoere Juke? Op voorraadmodellen is uw korting tot wel 5.000 euro.

Kom langs
Bezoek autobedrijf Lesscher aan de Zilverstraat 5 in Hengelo voor een kennismaking. Of kijk natuurlijk op www.autolesscher.nl