Afbeelding
Foto: Steef Alblas

De kracht van Subaru

BORNERBROEK - Subaru is een merk dat bekend staat om de vele gepassioneerde rijders. Zij waarderen Subaru's vaak eigenzinnige insteek; de betrouwbare, veilige, comfortabele en stoere auto die helemaal bij hun leefstijl past. Wilt u weten welke Subaru bij u past? Ervaar het dan zelf op de Subaru Testdagen.

Een standaard proefrit laat lang niet altijd de mogelijkheden zien van een auto. Subaru laat u daarom zelf uw ideale proefrit samenstellen voor de Subaru Outback, Forester en XV. Via de website www.subarutestdagen.nl is deze te boeken, waarbij u alle aspecten van de auto kunt uitproberen. Zoals het testen van de trekkracht, het avontuur aangaan buiten de gebaande paden, de innovatieve veiligheidsfeatures zoals EyeSight, de grip dankzij standaard vierwielaandrijving waar het merk bekend om staat en natuurlijk: het comfort voor alle inzittenden.

Veilig en capabel
De Outback, Forester en XV zijn dankzij hun vierwielaandrijving en krachtige motoren een geliefde keuze voor wie wat méér kan en wil doen met de auto. Zo kunnen zij tot wel 2.000 kilo trekken, wat ze tot de ideale trekauto maakt. Subaru heeft ook de ambitie om in 2020 het veiligste automerk ter wereld te zijn. Dankzij het EyeSight-systeem kan de auto zelf gevaren herkennen op de weg en waar nodig ingrijpen.

Comfortabel
Subaru schonk ook veel aandacht aan het comfort van bestuurder en passagiers. Met een weldoordacht interieur en opties zoals het Starlink infotainmentsysteem blijft u altijd verbonden. Nieuw is dat alle Subaru's vanaf dit jaar standaard voorzien worden van een DAB+ radio. In 2017 was al 37 procent van de verkochte auto's in ons land voorzien van DAB+. Voordelen zijn een grote zenderkeuze, goede vindbaarheid en kraakheldere geluidskwaliteit.

Profiteer nu
Profiteer van duizenden euro's op de diverse voorraad modellen! De BPM gaat in september omhoog, dus koop nu een nieuwe Subaru voor de prijs van nu! We hebben extra veel voorraadmodellen ingekocht zodat u een ruime keus hebt in diverse uitvoeringen in kleuren!

Ambassadeursactie
Bent u al zo'n trouwe Subaru-rijder en kent u iemand die wellicht ook een nieuwe Subaru koopt? Wanneer u zich aanmeld als Subaru-ambassadeur en de door u aangebrachte persoon een nieuwe Subaru koopt, ontvangt u een dinerbon van 250 euro.

Maak kennis
Maak ook kennis met Subaru bij autobedrijf Zuithof aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk ook op: www.zuithof.nl