Shutterstock
Shutterstock Foto:

Viva Vakantiepret!

ENSCHEDE - De Jeugd Viva zorgt weer voor veel plezier deze zomervakantie. Voor alle kinderen uit Enschede van 4 tot en met 12 jaar worden er in heel Enschede activiteiten georganiseerd. Uw kind hoeft zich dus niet te vervelen in de vakantie.

Uw kind is welkom bij de Viva als alle vriendjes op vakantie zijn, als uw kind niet weet wat te gaan doen of gewoon omdat uw kind het leuk en gezellig vindt. Ook voor ouders die door omstandigheden als ziekte of beperkte financiële middelen niet op vakantie kunnen gaan, is de Jeugd Viva een mooie oplossing om kinderen een leuke vakantie te bezorgen.

Het programma
Er zijn in Enschede maar liefst 19 speeltuinen en buurthuizen die meedoen met de Jeugd Viva 2018, die van 23 juli tot en met 31 augustus wordt gehouden. Op elke locatie wordt er een week lang tal van activiteiten aangeboden. Het aanbod zal per locatie verschillen, maar regelmatig staat er op het programma knutselen, een springkussen, spelletjes spelen of skelteren. Ook zal bij zomerse temperaturen het nodige waterpret niet ontbreken. Op zo goed als alle dagen op alle locaties is de entree per kind slechts € 1,-.

Alle informatie
Waar er in een bepaalde week Jeugd Viva is of wat er op een bepaalde dag op het programma staat, is na te lezen op www.jeugdviva.nl. Ook is hier na te gaan of kinderen wel of niet kunnen overblijven en bijvoorbeeld een lunch moeten meenemen.