Afbeelding
Foto:

Betaalbaar wonen met Woonpaleis Twente

ENSCHEDE - Woonpaleis Twente is een CBW erkende woonwinkel in Enschede met betaalbare kwaliteit meubelen in een indrukwekkende showroom van ruim 2500m2. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen en zijn dealer van grote merken waaronder UrbanSofa, Maxfurn, 't Anker, Cowy en nog veel meer.

De collectie zitmeubelen bestaat uit banken, stoelen en fauteuils waarbij de klant een ruime keuze heeft uit verschillende leer en stofsoorten. De grote showroom is onderverdeeld in verschillende stijlkamers zodat de klant een combinatie kan maken van meubelen in de gewenste stijl en kleur. Zo is er voor ieder wat wils.

Uit voorraad leverbaar
Alles uit de showroom is uit voorraad leverbaar maar de gehele collectie is uiteraard ook te bestellen in andere kleuren, stoffen en opstellingen. Zo zorgt Woonpaleis Twente er voor dat iedereen het meubel kan kopen waar hij of zij echt naar op zoek is en het resultaat heel persoonlijk en uniek is.

Boomstam eetkamertafel
Behalve zitmeubelen zijn er bij Woonpaleis Twente ook complete woonprogramma's verkrijgbaar. Een van de populair producten is bijvoorbeeld de robuuste boomstam eetkamertafel. Deze is verkrijgbaar in verschillende maten en kan vervaardigd worden uit diverse houtsoorten. Ook het onderstel van deze bijzondere tafel kan gepersonaliseerd worden naar ieders wens. Kies hiervoor uit verschillende houtsoorten of staal.

Woonaccessoires
Woonpaleis Twente heeft alles onder een dak om een droomhuis echt compleet te maken. Het is de plek voor de leukste woonaccessoires die een huis echt een thuis maken. Hierbij valt te denken aan vloerkleden, kussens, plaids, huiden, verlichting en tal van andere accessoires. Dit alles vindt men in verschillende stijlen om naadloos aan te sluiten bij je nieuwe of bestaande interieur. Je creƫert elke gewenste stijl met de vele woonaccessoires bij Woonpaleis Twente.

Stylist aan huis
Ook voor het restylen van een woning ben je bij Woonpaleis aan het juiste adres. Wil jij je huis restylen maar weet je nog niet precies hoe je dit wil aanpakken? De styliste van Woonpaleis Twente staat klaar om klanten te voorzien van een deskundig advies. Desgewenst komt ze aan huis voor stylingadvies op maat. Dit alles is geheel gratis, evenals het laten bezorgen van de nieuwe meubelen.

Bezoek de winkel
Woonpaleis Twente is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden is de winkel op afspraak geopend. Bezoek de showroom van Woonpaleis Twente aan de Lonnekerbrugstraat 100 in Enschede. Volg Woonpaleis Twente ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Bezoek ook de website www.woonpaleistwente.nl. of mail naar info@woonpaleistwente.nl voor meer informatie of andere vragen.