Afbeelding
Foto:

"De tuinen van Bimax" bestaat 15 jaar

ENSCHEDE - Met zijn bedrijf "De tuinen van Bimax" creëert Rogier samen met zijn team tuinen met een kloppend hart. De modeltuinen vormen een oase van rust in de industrie Kanaalstraat. Passie en eerlijk advies zorgen ervoor dat klanten meer dan tevreden kunnen zijn met een tuin die bij hen past. Deze maand bestaat het bedrijf 15 jaar.

Eenmaal in de modeltuinen van "De tuinen van Bimax" voel je gelijk een oase van rust over je heen komen. Ook de passie waarmee elk ontwerp wordt gecreëerd zie je terug tot in de puntjes. De modeltuinen zijn ook niet voor niets door diverse leveranciers vastgelegd en in reclame-uitingen over de hele wereld gebruikt. Van een sfeervolle Japanse tuin tot een weelderige Engelse tuin, verschillende stijlen komen erin terug. Zo krijgt men een goed beeld van wat er mogelijk is.

Goed gevoel
De tuinen kenmerken zich door veel sfeer en een nauwe verbinding met de natuur. Als er bijvoorbeeld een strakke tuin wordt gecreëerd, zorgt Rogier er toch voor dat deze elementen en materialen mooi versmelten met de natuur. Rogier maakt de ontwerpen en komt daarvoor eerst bij de mensen thuis om een gevoel te krijgen van de omgeving en te luisteren naar de wensen van de klant. Vervolgens gaat hij aan de slag aan zijn tekentafel waar nog op de ambachtelijke manier aan uw tuinontwerp wordt gewerkt. Niks digitale tools, maar met de hand aan de tekentafel. Alles gebeurt in overleg met de klant zodat zijn of haar droomtuin wordt gecreëerd. "Het buikgevoel bij een tuin moet gewoon goed zijn."

Laat u inspireren
Benieuwd naar de modeltuinen of wilt u uzelf laten inspireren en informeren? Bezoek aan de tuinen is mogelijk op afspraak. Rogier heeft de koffie klaar staan en voorziet u graag van informatie. Meer informatie? www.bimax.nl.