Afbeelding
Foto:

De Markt in het Bos

BOEKELO - Komende zondag is de laatste 'Markt in het Bos van dit jaar. Van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op het terrein van Resort (Hotel) Bad Boekelo, Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Boekelo.

Een uniek mooie locatie voor het houden van dit soort markten (braderie en vlooienmarkt) op de oprijlaan onder de bomen. Er zijn weer tientallen kramen te vinden; met zowel nieuwe handel, restanten, maar ook barbecues, buitenkeukens en accessoires. Verder zullen ook veel particulieren weer overtollige huisraad, oud speelgoed, verzamelingen en meer verkopen. En dat meestal ook nog voor een habbekrats. Het hapje en drankje wordt verzorgd door de mensen van Hotel Bad Boekelo. Hotel Bad Boekelo is op zondag 15 juli, zowel met de auto als de fiets goed bereikbaar en vanuit Haaksbergen en Boekelo zelfs met de trein. De toegang tot de markt en het parkeren is gratis!

Speciale aanbieding
Er is ook nog een speciale aanbieding in het kader van het 15-jarig bestaan van deze 'Markt in het Bos'. Voor de snelle beslissers, die hun overtollige spulletjes wil verkopen zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor slechts euro 10,00 beschikbaar: info@rezimarkten.nl of Tel: 06 26 222 593