Afbeelding
Foto:

Grolsch Summer Sounds op donderdagen

ENSCHEDE - Inmiddels zijn de donderdagavonden in juli en augustus op de oude markt in Enschede een bekend fenomeen geworden. Enkele weken op rij zijn het plein en de terrassen rond het grote podium goed gevuld met de muziekliefhebbers uit Enschede en omstreken. Zo hopelijk ook weer dit jaar. Aan de muziek zal het zeker niet liggen, want er komen in deze weken zoveel verschillende soorten voorbij, dat er altijd wel een avond is waar u naar toe zou willen.

De aftrap is op donderdag 19 juli met Bölke Open Air, net zoals in voorgaande jaren. Wat natuurlijk weer verwacht mag worden is entertainment van onder andere drag queens en gogo dansers. Ook de muziek ontbreekt niet met dj's als Marcel Spijkerman. Een week later zijn het podium en de dansvloeren voor de onervaren en ervaren salsadansers met de Rico Latino Salsa Night. De muziek van onder meer La Negra Entertainment zal deze avond op de Oude Markt te horen zijn.

Donderdagavonden
Alle donderdagavonden al in uw agenda gereserveerd voor de Grolsch Summer Sounds of gaat u alleen naar de Vrieler Hollandse Avond met Nederlandstalige nummers op 2 augustus, Enschede Rocks op 9 augustus of op 16 augustus naar de NiX Night met heerlijke blues muziek? Wanneer u ook gaat, het belooft een feestje te worden. Elke donderdagavond begint vanaf 19.00 uur het plein te swingen en goed om te weten: naar de Grolsch Summer Sounds gaan is gratis.