Afbeelding
Foto:

Keuken-Totaal, uw specialist in keukens

ENSCHEDE - Een nieuwe keuken begint bij een bezoek aan de showroom van Keuken-Totaal. Het pand van Keuken-Totaal aan de Ossenboer 32 huisvest een gevarieerd assortiment aan keukens en keukenonderdelen.

Keuken-Totaal staat voor een complete service als het gaat om het ontwerp en de montage van een nieuwe keuken, maar ook voor het renoveren van een al aanwezige keuken. Wie op zoek is naar een nieuwe keuken bij Keuken-Totaal mag veel verwachten: een vrijblijvende offerte en tekening op basis van uw wensen. Deze mogen thuis nog even rustig bekeken worden voordat u de keuze maakt voor Keuken-Totaal als partner bij het ontwerp en de montage van uw nieuwe keuken. Keuken-Totaal hanteert een duidelijke, heldere dienstverlening en staat open voor de mening en wensen van de klant. Bij een huisbezoek wordt bekeken welk aanvullend advies zinvol is voor u en controleren we de maatvoering.

Complete service
Keuken-Totaal dankt zijn naam aan de complete service. Behalve de montage van een nieuwe keuken regelt Keuken-Totaal desgewenst ook alles wat er bij een keukenverbouwing komt kijken; de demontage en het afvoeren van de oude keuken, aanpassen van het leidingwerk en de elektra, aanbrengen van vloertegels en stuccen van muren. Geef het werk van uw keukenproject uit handen en draag het over aan de professionals van Keuken-Totaal!

Inspiratie
Nog in twijfel over de stijl van uw nieuwe keuken? De showroom van Keuken-Totaal kan uitkomst bieden! Wees welkom om rond te kijken in een van de vele keukens die te bewonderen zijn in de ruime showroom. Neem een kijkje in het uiteenlopende aanbod van keukenstijlen en laat u vrijblijvend informeren door een van de keuken-adviseurs van Keuken-Totaal.

Afspraak maken
Neemt u liever de tijd voor een uitvoerig gesprek over uw nieuwe keuken of keukenrenovatie? Maak dan een afspraak of dien een terugbel-verzoek in via de website: www.keuken-totaal.nl. Hier vindt u tevens alle contactinformatie en een klein inkijkje in de showroom! Keuken-Totaal is gevestigd aan de Ossenboer 32 en doordeweeks tussen 9.00 en 18.00 uur geopend. Op donderdag is Keuken-Totaal geopend tot 21.00 uur en op zaterdag bent u welkom van 10.00 tot 17.00 uur.