Afbeelding
Foto:

Snel en veilig slank de zomer in met Mooi Hair & Beauty

HAAKSBERGEN - Mooi Hair & Beauty beschikt over een compleet portfolio aan behandelingen zodat u op uw best voor de dag komt! De Body-Wizard Cryolipolyse behandeling van MedCos Skinsolutions is de perfecte behandeling om strakker de zomer in te gaan.

Wie wil dat niet, ongewenst vet laten verwijderen zonder operatie? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Het kan nu in Haaksbergen bij Mooi Hair & Beauty. Met de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling van MedCos Skinsolutions kan in de salon een reductie van lichaamsvet worden gerealiseerd zonder het gebruik van naalden. De Cryolipolyse behandeling is een zeer effectieve methode van figuurcorrectie die zeer geschikt is om het moeilijke vet rond de buik, billen, benen en lovehandles kwijt te raken. De behandeling is ook ideaal om de laatste moeilijke pondjes en kilo´s kwijt te raken, wat met sporten of een dieet maar niet wil lukken.Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet afgekoeld tot minus 9 graden. De afgebroken vetcellen gaan kristalliseren en worden vervolgens op een natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van het Cosbeau slimming serum dat speciaal voor de behandeling is ontwikkeld.

Verbluffend resultaat
De reacties van klanten liegen er niet om, men is enthousiast. Wat een zeer tevreden klant vertelde na de 1e behandeling: "Dit is het enige wat echt werkt!". Over het algemeen zijn er 2 à 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Per behandeling verlies je 20%. Voor de zomer kunt u bij Mooi Hair & Beauty profiteren van een speciale zomeractie. Hierbij is de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling tijdelijk extra voordelig. De eerste behandeling kost hierbij 98 euro en de tweede behandeling is tijdelijk 125 euro inplaats van 175.

Meer info
Wilt u meer informatie over de revolutionaire Cryolipolyse behandeling? Loop eens binnen bij Mooi Hair & Beauty of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. U kunt daarvoor contact opnemen met eigenaresse Susanne Bramer via 06 46260165. U vindt Mooi Hair & Beauty aan de Eibergsestraat 60 in Haaksbergen.