Afbeelding
Foto:

Euregio Grens(z)markt

BUURSE - Zondag 8 juli is weer de gezellige Euregio Grens(z)markt; een braderie en vlooienmarkt op het terrein van de Ter Huurne Hollandmarkt aan de Alsteedseweg 64, 7481 RZ Buurse. U bent van harte welkom tussen 09.00 en 17.00 uur.

Er zijn weer tientallen kramen met allerlei nieuwe handel maar ook restpartijen. Onder meer dames-, heren- en kinderkleding, ondergoed, sokken, schoenen, horloges, sieraden, lederwaren en cadeauartikelen. Ook zullen weer veel particulieren leuke tweedehands spullen aanbieden zoals boeken, platen, dvd's, oud speelgoed, glas en aardewerk. En natuurlijk van alles voor in en om het huis.

Lekker eten
Voor de inwendige mens kan men terecht in één van de twee restaurants of in de snackstand op het terrein. Voor de kinderen is er een gratis toegankelijke speeltuin, waar de ouders vanaf het terras zicht op hebben. De toegang tot de markt is evenals het parkeren gratis. Voor de particulier die zijn/haar oude spulletjes wil verkopen is er nog plaats: Voor info/aanmelden neemt men contact op met het telefoonnummer: 06 26 222 593 of mail naar info@rezimarkten.nl