Afbeelding
Foto:

Popfeesten in Usselo

USSELO - Van vrijdag tot en met zondag staat Usselo weer in het teken van de jaarlijkse Popfeesten! Liefhebbers van een gezellig tentfeest kunnen hun hart ophalen bij de Popfeesten Usselo, die een weekend lang in het teken staan van muziek, activiteiten, gezelligheid en vertier voor jong en oud.

Ieder laatste weekend van juni wordt het weiland naast de Wissink's Möl met man en macht omgebouwd tot een feestterrein. Met dit jaar als nieuw onderdeel een levens grote Stefstuntpiloot.

Vrijdag 22 juni
Op vrijdagmiddag vindt de seniorenmiddag plaats. Voor € 10,00 kunnen senioren genieten van onder andere Shantykoor Wrakhout en onbeperkt hapjes en drankjes. Na het grote succes van vorig jaar vindt dit jaar vanaf 19.00 uur het 's fairpreum in Össel plaats, entree hiervoor is gratis. In een sfeervolle tipitent kunt u genieten van verschillende culinaire hoogstandjes die worden verkocht door lokale ondernemers in verschillende kraampjes. Tevens vindt dit jaar het vogelschieten op vrijdagavond plaats. 's Avonds zal de band WIR SIND SPITZE! samen met Blacklight Showtechniek, de tent op de kop zetten.

Zaterdag 23 juni
Zaterdag staat een van de grootste springkussens ter wereld bij ons op het terrein. Rond 13:00 uur mogen teams elkaar uitdagen tijdens het zeepvoetbal. Op een glibberig veld spelen ze drie tegen drie en proberen daarbij met kunst en vliegwerk op de been te blijven. Als nieuw programma onderdeel kunnen teams zich op het terrein te plekke aanmelden in duo's voor een competitie levensgrote Stefstuntpiloot. 's Avonds zetten de DJ's Unit & Vannettie de tent op de kop. Voor en na Unit & Vannettie draait Blacklight Showtechniek.

Zondag 24 juni
Deze dag is er van alles te doen op het terrein, het grootste springkussen staat er weer, er is een kids plaza en ponyrijden. Ook aan sportieve activiteiten ontbreekt het niet deze dag. Zo is er beachvolleybal en buikschuiven. Tot slot zal de rockband Half um Half het feest afsluiten. Een echt (familie)dagje uit dus! De entree op zondag is gratis.

Meer informatie
Alle informatie is te vinden op www.popfeesten-usselo.nl. Acties voor gratis kaarten en munten via Facebook.