Afbeelding
Foto:

Voorbereid op motorvakantie met Motorservice Stijner

ENSCHEDE - Het motorseizoen is al een tijd in volle gang en ook in de naderende zomer kan er weer lekker op los worden gereden. Misschien gaat u zelfs wel op motorvakantie. Hiervoor wil u natuurlijk goed voorbereid zijn zodat u tijdens uw vakantie niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Motor Service Edgar Stijner voorziet u graag van de juiste informatie zodat u voorbereid op weg kunt.

Er is niets lekkerder dan de vrijheid ervaren van een motorvakantie. Lekker cruisen door mooie landschappen en stops houden waar u wilt. Met een motor in topconditie geniet u nog meer van al dit moois!

Controle
Als u op uw vertrouwde ros stapt en de zon tegemoet rijdt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw motor tiptop in orde is. Het is dan ook verstandig om uw motor te laten controleren. De medewerkers van Motorservice Edgar Stijner onderwerpen uw motor aan een vakkundige controle zodat u onbezorgd op vakantie kunt. Het is wel verstandig om in de zomer ruim van tevoren een afspraak te maken omdat meer mensen hun motor in die periode nog even willen laten checken en het erg druk kan zijn.

Juiste Kleding
Bij Edgar Stijner vindt u onder andere motorkleding van de hoogwaardige kwaliteitsmerken Grand Canyon en Richa. Ook voor het zomerse weer vindt u er de juiste kleding. Omdat het in de zomer aardig warm kan worden op de motor is rekening houden met een gepast motortenue geen overbodige luxe. Doorwaaimotorjassen zijn bijvoorbeeld een stuk luchtiger dan een volledig leren motorjack. Deze doorwaaijassen zijn vaak gemaakt van een combinatie tussen slijtvast textiel of leer en geperforeerd materiaal. Zo kan dat briesje lekker door de jas heen waaien. Onder uw jack kunt u daarnaast nog aan een koelvest denken welke de gevoelstemperatuur wel met 15 graden kan verminderen. Met het warme weer zijn zomerhandschoenen daarnaast ook zeer gewenst, deze hebben namelijk speciale stukken van mesh die wind doorlaten. Zo krijg je minder last van zweethanden wat de uw grip weer ten goede komt. Wilt u meer advies over de optimale voorbereiding op een motorvakantie of wilt u een afspraak maken voor een controle van uw motor? Loop eens binnen bij Motorservice Edgar Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede. De medewerkers helpen u graag verder!