Afbeelding
Foto: Rene Molendijk

Bennie Wilmink zet
volgende stap in Hengelo

HENGELO - Autobedrijf Bennie Wilmink heeft deze week een belangrijke volgende stap gezet voor de toekomst van het bedrijf. De nieuwe vestiging in Hengelo is namelijk afgelopen maandag geopend.

De nieuwe vestiging heeft enkele vertrouwde gezichten; het personeel van de vestiging in Azelo verhuisde namelijk mee naar de locatie aan de Hölterweg 49. De vestiging in Azelo zelf is nu gesloten. Met in totaal drie vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede kunnen zij klanten straks optimaal bedienen. De Hengelose vestiging voert het merk Mitsubishi. Veel Hengeloërs die al eens eerder een Mitsubishi kochten zijn bekend met de uitstekende service en vakmanschap van de Azelose medewerkers. Bennie Wilmink bouwt graag een goede band op met haar klanten. Naast de verkoop van auto's gaat dit namelijk veel dieper: ook voor uw onderhoud, reparaties en andere zaken omtrent uw auto moet u immers terecht kunnen bij een betrouwbaar adres. Zo zorgen zij er in de moderne, goed uitgeruste werkplaats voor dat eventuele werkzaamheden aan uw auto snel en vakkundig uitgevoerd worden. Zo is Bennie Wilmink ook al goed ingespeeld op de moderne ontwikkelingen; het bedrijf is door Mitsubishi als één van de eerste dealers in Europa aangewezen als geselecteerd Battery Repair Center voor hybride- en volledig elektrisch aangedreven voertuigen zoals Mitsubishi's nieuwe Outlander PHEV. Naar verwachting zal ook in Twente de elektrische auto steeds populairder worden de komende jaren.

Brede dienstverlening
Naast de reguliere verkoop kiezen ook steeds meer klanten voor andere opties zoals private lease. Ook bij Bennie Wilmink is een duidelijke verschuiving zichtbaar; klanten willen wel graag de mobiliteit van een eigen auto, maar zónder zorgen. U betaalt alleen een vast laag bedrag per maand, waar al het onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting en BPM inbegrepen is. U betaalt slechts de benzine.

Maak kennis
Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag kennismaken met de nieuwe vestiging in Hengelo. Een feestelijke opening volgt in september. Kom alvast langs aan de Hölterweg 49 in Hengelo. Ook de digitale showroom van Bennie Wilmink is vanaf 11 juni volledig vernieuwd en in een modern jasje gestoken. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl