Afbeelding
Foto:

Woongeluk Haaksbergen
laat uw woondromen uitkomen

HAAKSBERGEN - Bent u toe aan een nieuwe vloer en zoekt u iets speciaals? Bent u alleen tevreden met de beste kwaliteit? Kom langs en laat u inspireren door de geheel vernieuwde woonwinkels van Alex Roord! Bij Decorette Roord Oldenzaal en Woongeluk Haaksbergen vindt u alles wat u nodig heeft om uw woonwensen uit te laten komen.

Bij Woongeluk Haaksbergen krijgt u vakkundig advies en vindt u de beste kwaliteit producten voor uw woning. Woongeluk Haasbergen heeft alles om van uw huis het mooiste 'thuis' te maken. Kom gerust langs en laat u inspireren. Van klassiek tot en met de laatste woontrends: U vindt er alles, of u nu voor gordijnen, raambekleding, behang of vloerbedekking binnenstapt. Ook op het gebied van buitenzonwering heeft Woongeluk Haaksbergen alles te bieden. Dit alles in een geheel vernieuwde winkel met een prachtig aanbod uit onze nieuwe collectie topmerken.

De nieuwste woontrends
Bij de winkels Woongeluk Haaksbergen treft u de laatste trends aan op het gebied van woningstoffering. Alles wordt in het werk gesteld om u te laten zien wat actueel is op het gebied van wonen. Ook op het gebied van de klassieke woontrends heeft Woongeluk Haaksbergen u van alles te bieden. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op vakkundig advies, eventueel ook in samenspraak met uw eigen interieurarchitect. In combinatie met topmerken zoals Dib, Bece, Heroal en Vadain laat Woongeluk Haaksbergen al uw woondromen uitkomen. Niet alleen in Haaksbergen, maar ook in Oldenzaal hebben wij winkels voor binnenzonwering en projectstoffering.

Maandelijkse actie
Woongeluk heeft na een verbouwing afgelopen maanden een geheel vernieuwde winkel, daarom volgen er maandelijks nieuwe acties. Deze maand krijgt u bij ons 25 procent korting op onze gehele collectie binnenzonwering. Maak nu gebruik van onze ruime ervaring op woongebied en profiteer van onze gratis inmeting en advies aan huis. Advies, inmeten en monteren gebeurt uitsluitend door onze eigen vakmensen en met eigen materieel. Daardoor kan Woongeluk Haaksbergen garanderen dat de maatvoering van de producten tot op de millimeter nauwkeurig is. Onze medewerkers denken altijd met u mee en geven u steeds het beste advies in elke situatie. Service waar u gelukkig van wordt!

Woonevents
Bent u benieuwd geworden naar onze diensten of producten? Wij zijn regelmatig op woonevenementen in de regio te vinden. Op 24 juni kunt u ons op 't Hagen te Haaksbergen vinden. U bent altijd welkom om bij ons een kijkje te komen nemen. Met ouderwetse, Twentse gastvrijheid nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis in onze winkel.

Afbeelding