Afbeelding
Foto:

Vakmanschap L'Entrecote nu ook op internet

ENSCHEDE - Niet iedereen kent de naam, maar wel iedereen kent het bedrijf: Slagerij L'Entrecote was sinds 1985 tot eind vorig jaar gevestigd onder in winkelcentrum de Zuidmolen. De familie Gort zet nu de volgende stap voor hun bedrijf: zij gaan door als internet-slager.

De familie Gort heeft ruim 50 jaar ervaring in het slagersvak waarvan al 40 jaar met dezelfde leverancier. Dankzij de uitstekende kwaliteit van zowel het vlees als de gemoedelijke service bouwden zij een mooie vaste klantenkring op. Toen in september vorig jaar het huurcontract opgezegd werd, stonden zij voor een moeilijke keuze: stoppen of elders doorgaan. "We hebben nog gekeken naar winkelruimte elders in de stad, maar de huren zijn tegenwoordig fors.", aldus de Gorts. Uiteindelijk kozen zij voor een uitdaging: doorgaan op een nieuwe plek én met een nieuwe insteek.

Internet-slager
Slagerij L'Entrecote is sinds maart gevestigd op een nieuwe locatie; Rigtersbleek-Aalten 4, A14 in Enschede. Een locatie die goed bereikbaar is voor de klanten, op twee kilometer van het centrum. Dit is ook een afhaallocatie voor de via internet bestelde producten. Zo kunnen klanten via www.slager-entrecote.nl alle bekende specialiteiten bestellen en deze afhalen. Naar wens kunt u de bestelling ook binnen Enschede laten bezorgen. Ook tot in Japan zijn inmiddels worsten bezorgd. Dankzij de nieuwe insteek zijn zij minder tijd kwijt aan het inrichten van de toonbank waardoor meer tijd over is voor het adviseren van de klant; zij profiteren van ruim 50 jaar vakmanschap.

Groot assortiment
Slagerij L'Entrecote heeft een breed assortiment waarbij de Twentse specialiteiten de rode draad vormen. Zo kunt u genieten van een uitgebreide selectie worsten. Zo zijn de luchtgedroogde worsten ook een mooi vaderdaggeschenk. Gemaakt van de beste kwaliteit, botermals rundvlees dat door speciale voeding heerlijk van smaak is. Zij maken gebruik van een vaste leverancier in het Vechtdal voor een consistent goed product. Of u nu gaat voor de verse of luchtgedroogde worsten, kwaliteit staat voorop. Het assortiment bestaat uit een brede selectie rund-, varken- en lamsvlees, uiteenlopend van hamlapjes tot schnitzel, tartaar, entrecote of natuurlijk overheerlijke lamskoteletjes, lamsbout of lamsrack.

Barbecue
In de zomer genieten we natuurlijk allemaal graag van een gezellige barbecue. Bij slagerij L'Entrecote kunt u natuurlijk ook diverse barbecue-pakketten krijgen. Zij bezorgen deze gratis in Enschede en worden op luxe schalen gepresenteerd. Zo begint het kleine barbecue-pakket bij 3,95 euro per persoon, met barbecue worst, een voorgebraden hamburger en een spies varkenshaas. In het pakket van 6,95 euro per persoon zit daarnaast ook een gekruide karbonade en sauzen. Het luxe pakket voor 11,95 euro per persoon is zeer compleet: barbecue worst, voorgebraden hamburger, spies Runder Bief, spies varkenshaas, een gekruide karbonade, sauzen en gesneden stokbrood.

Bestellen
Kijk op www.slager-entrecote.nl voor meer informatie en bestellen. Dit kan via het contactformulier op de website, het e-mailadres info@slager-entrecote.nl of natuurlijk telefonisch op: 053-431 23 75. U bent van harte welkom aan de Rigtersbleek-Aalten 4, A14 in Enschede, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-16.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.