Twentse Vrouwenloop

ENSCHEDE - Op het terrein van de Universiteit Twente kan er na een warming-up worden gewandeld of hardgelopen tijdens de Twentse Vrouwenloop 2018.

Op 17 juni wordt de Twentse Vrouwenloop door Stichting Marathon Enschede georganiseerd. Er kan gekozen worden voor 5 km of 10 km hardlopen of 6 km wandelen. Er kan ook worden deelgenomen aan de 800 m lange moeder-dochterloop, waarbij het doel is om gezamenlijk over de finish te komen. De Twentse Vrouwenloop, speciaal voor vrouwen, wordt gehouden aan de Drienerlolaan 5. De vrouwenloop is het hoogtepunt, maar eromheen is ook het nodige georganiseerd. Er zijn diverse stands met producten voor vrouwen en ook kinderen kunnen zich vermaken met onder andere een springkussen.

Deelnemen aan de moeder-dochterloop is gratis, voor de overige afstanden bedraagt het inschrijfgeld € 12,-. Van het inschrijfgeld wordt € 2,- per inschrijving gedoneerd aan De Nije Stichting die (ex) kankerpatiënten in het zonnetje zet. Inschrijven kan via www.twentsevrouwenloop.nl. Het evenement begint om 10.00 uur.