Afbeelding
Foto:

Rigtersbleek blij met kampioenschap

ENSCHEDE - Op Zaterdag 26 mei onder leiding van Tom Slotman en Staf won de Jo17-1(B1) bij Achilles12 met maar liefst 1-9.

In de eerste helft van de competitie stond de Jo17-1 al bovenaan en gingen naar de overgangsklasse waarbij alleen de nrs 1 en 2 zouden promoveren naar de Hoofd Klasse. Het moest aankomen op de laatste 2 wedstrijden, er stonden namelijk 3 teams boven aan met een gelijk aantal punten. en zou het doelsaldo de doorslag geven wie er zou promoveren. Eerder dit seizoen werd er tegen de concurrentie al gelijk gespeeld. Het moest dus op de laatste dag gebeuren. Door een zeer goed voetballende ploeg van Tom Slotman werd er overtuigend gewonnen en hierdoor het Kampioenschap behaald. Ook het tweede onder leiding van Joost Du Gardijn hadden een feestje. Zij pakten de derde periode op het aller hoogste niveau in de Reserve Hoofd Klasse, waardoor zij komend seizoen in de beker ingedeeld worden tegen eerste elftallen van Enschede en omgeving. Joost du Gardijn vertrekt volgend seizoen naar De Tukkers en de 40-jarige Bas Nijweide neemt het stokje over bij het tweede elftal van Rigtersbleek.

Goede prestaties
Het team Jo19-1(A1) onder leiding van Tim Schepers en staf hebben zich gehandhaafd in de vierde divisie. Ook het eerste elftal onder leiding van Otto Krabbe en staf,naar veel blessures te hebben gehad wisten zich te handhaven en voetballen wederom in de eerste klasse. Dames 1 onder leiding van Patrick van de Berg en Staf wisten zich te handhaven in de Hoofd Klasse. Door veel blessures van keepers moest er soms worden doorgeschoven, keepers zoals Christiaan van Delden-Stan Langkamp-Dion Koops-Frank van der Veen en Dylan Bos waren mede verantwoordelijk voor deze resultaten

Afbeelding