Zondag 10 juni Toeristische Markt bij Ter Huurne

BUURSE - Komende zondag 10 juni vindt er van 09-17 uur, een Toeristische Markt (braderie/vlooienmarkt) plaats op de parkeerplaatsen van ter Huurne Hollandmarkt, Alsteedseweg 64, 7481 RZ in Buurse.

Tientallen kramen, met allerlei nieuwe handel, zowel dames- heren- kinderkleding, ondergoed, sieraden, bed textiel, een maar liefst -3- kramen grote klompen stand, in allerlei soorten en maten, een standwerker die zijn pannen probeert te verkopen en natuurlijk de restpartijen en de kramen van de particulieren, met hun overtollige, meestal nog goede huisraad, die vrijwel altijd voor een prikkie worden aangeboden, zijn altijd bijzonder in trek.

Veel te doen
Voor de kinderen is de grote speeltuin, met gratis toegang, altijd een genot. Terwijl de kinderen genieten in de speeltuin, kunnen de ouders plaats nemen op het grote terras, met uitzicht op de speeltuin. Ook Radio Rosita is weer present met een audio stand. Toegang tot de markt, speeltuin en ook het parkeren is gratis. (+/- 750 Parkeer plaatsen)

Kraam huren
Voor de particulier die zijn/haar overtollige spulletjes willen verkopen, zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hiervoor kan men contact opnemen met: Telefoonnummer: 06 26 222 593 of info@rezimarkten.nl. De hierna volgende Toeristische Markt vindt plaats op zondag 8 juli.