Afbeelding
Foto:

Spectaculaire leegverkoop bij Sonex in Enschede

ENSCHEDE - Slaapkamerspecialist Sonex in Enschede heeft een bijzonder rijke geschiedenis. Opgericht in 1924 en door de decennia heen altijd een vertrouwd adres waar menig Enschedeër een bed, matras, bedbodem of volledige slaapkamer aanschafte. Maar aan alles komt een eind; zo sluit Sonex na ruim 93 jaar zijn deuren. Voor het echt zover is, kunt u nog wel profiteren van zeer hoge kortingen tijdens de leegverkoop.

Sonex is momenteel bezig om de magazijnen leeg te maken. Daarnaast is er ook veel nieuwe voorraad aangevoerd de afgelopen tijd om u een mooie selectie te kunnen bieden. Naast volledige bedsystemen van bekende merken zoals Viking treft u ook onder meer slaapkamermeubels, relaxfauteuils, vloerkleden en nog veel meer aan. Allemaal tegen hoge kortingen die beginnen bij 25 procent en op kunnen lopen tot wel 75 procent. Er is nieuwe aanvoer van diverse bekendere merken, waaronder Viking, Tempur, Goed Slapen Nederland, Norma, Cinderella en M line. Sonex verkoopt alle producten mét de fabrieksgarantie. Dankzij de ruime selectie is er voor iedereen, ongeacht slaapstijl en lichaamstype, een passend bed, bedbodem of matras te vinden. Uw toekomstige bed moet immers goed bij u passen om zo een perfecte nachtrust te krijgen.

Rode stip
Sonex biedt een deel van het assortiment ook aan met een rode stip. Dit zijn artikelen waar er vaak slechts één of enkelen van zijn. Deze worden dan verkocht voor de helft van de helft: goedkoper is haast niet mogelijk. Maar let wel, de voorraad van deze artikelen met stip is zeer beperkt. Het loont dus zeker om een kijkje te nemen in de uitgebreide showroom van 4.000 vierkante meter.

Meer dan bedden
Hoewel Sonex bekend staat als beddenspecialist bieden zij nog veel meer aan dan alleen complete bedsystemen. Zo zijn er momenteel ook nog luxe vloerkleden van een bekend merk op voorraad, die weg mogen voor de helft van de reguliere prijzen. Komt u ook graag in uw woonkamer écht tot rust? Er is ook weer nieuwe voorraad van vele relaxfauteuils. U hebt al zo'n ontspannende stoel vanaf 299 euro.

Kom langs
Het team van Sonex ontvangt u graag in de showroom aan de Lasonderstraat 40, 7514 CJ Enschede. Bel voor informatie met 053 – 435 85 55. Kijk ook op: www.sonex.nl

Foto's: Lars en Bayram van Sonex

Afbeelding
Afbeelding