Afbeelding
Foto:

Een dagje wellness voor uw auto bij Wiggers Mastercars

ENSCHEDE - Zaterdag 19 mei hield Wiggers Mastercars haar Car Cosmetic dag. Vaste klanten en relaties waren welkom om kennis te maken met hun exclusieve poetsbedrijf: Wiggers Mastershine.

Onder het genot van een hapje en een drankje maakten de relaties kennis met de vele mogelijkheden die Wiggers Mastercars biedt op het gebied van autowellness. Ook konden bezoekers ter plekke hun auto laten ontdoen van eventuele krasjes of deukjes.

Autowellness
De Car Cosmetic Dag stond geheel in het teken van een dagje wellness voor uw auto. Tijdens een wellnessdag voor uw auto wordt deze uitgebreid onder handen genomen en worden er diverse handelingen uitgevoerd om het beste uit uw jongensdroom te halen. Zo wordt uw auto handmatig gereinigd, dit zorgt voor een beter behoud van de lak en tegen het blinkende resultaat kan geen wasstraat op! Uw auto krijgt daarna een scrubbehandeling waarmee de lak in zeven stappen helemaal gepolijst wordt. Daarnaast worden zowel eventuele deukjes in de auto als stoeprandschade aan de velgen hersteld. Ook worden de uitlaat en de koplampen gepolijst. Dit laatste zorgt ervoor dat u een betere lichtopbrengst van uw koplampen ervaart. Om het geheel compleet te maken, kan ook het interieur worden gereinigd en het leer worden behandeld. Uiteraard kan uw auto zowel worden opgehaald als teruggebracht en heeft u er geen omkijken naar, u heeft enkel het plezier van het resultaat! Naast een kennismaking met de autowellness, werden bezoekers ook geïnformeerd over onderhoud waar men niet zo snel aan denkt zoals het impregneren van uw cabriodak.

Revolutionaire coating
Op deze dag werd ook de kracht van de revolutionaire glascoating die wordt aangeboden, gedemonstreerd. Met deze coating wordt de lak van uw auto verzegeld en beschermd tegen invloeden van buitenaf. De poriën van het plaatwerk van de auto worden opgevuld en de glans wordt beschermd. Onder welk licht u de auto na het aanbrengen van de glascoating ook bekijkt, krasjes hebben het nakijken! Daarnaast zorgt de coating er voor dat vuil zich minder goed kan hechten aan het lakoppervlak waardoor uw auto langer schoon blijft.

Meer info
Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in wat ze bij Wiggers Mastercars voor uw auto kunnen betekenen? Loop eens binnen bij Wiggers Mastercars aan de Ir. Hanlostraat 2 in Enschede. Onder het genot van een kopje koffie bespreken de medewerkers graag de mogelijkheden met u en voorzien zij u graag van advies.