Afbeelding
Foto:

Aftrap bbq-seizoen bij G.T.O. Catering Party Boerderij

TWENTE - De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat de aftrap voor het bbq-seizoen is gegeven. G.T.O. Catering & Party Boerderij biedt volop mogelijkheden op dit gebied.


Bij de Catering & Party Boerderij van Gerrit ten Oever weten ze hoe je een feestje moet geven! Met jarenlange ervaring met het organiseren van familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten weten ze ook uw feest tot een succes te maken. Gezellig smullen gegarandeerd!

Gezellig grillen
Temidden van het Twentse groene landschap ligt de sfeervolle buitenlocatie van de boerderij. Hier kan naar hartenlust worden genoten van gezelligheid, drankjes of een geheel verzorgde barbecue. Het arrangement bestaan uit diverse soorten vlees uit eigen slagerij, verschillende huisgemaakt salades, rauwkost, stokbrood en warme en koude sauzen. Daarnaast kunt u in de landelijke overdekte buitenbar onbeperkt allerlei dranken nuttigen. Naast barbecuearrangementen biedt de Catering & Party Boerderij ook andere arrangementen. Zo kunt u genieten van een lam of een varken aan het spit of een Grote Panarrangement boeken waarbij je gezellig samen rond een pan kunt braden en bakken.

Barbecuepakketten
Wilt u liever thuis genieten van het vlees uit eigen slagerij? Dat kan! Met de zomer in aantocht heeft de Catering & Party Boerderij diverse leuke aanbiedingen. Zo heeft u al een barbecueschaal met vijf soorten vlees vanaf €5,50 per persoon. Daarnaast zijn er meer uitgebreide barbecuepakketten die variëren van een barbecue compleetpakket tot een all-inbarbecuepakket. Voor meer informatie en het volledige overzicht van de barbecuepakketten kijkt u op gtenoever.nl.