Afbeelding
Foto:

Rijdt fris de zomer tegemoet met Vakgarage Bösing

ENSCHEDE - De zomerse zonnestralen hebben ons inmiddels al bereikt en u kunt er met uw auto weer lekker op uit trekken. Echter, als u met het warme weer uw auto instapt, kan deze warmte soms net even te veel zijn. Gelukkig is er dan de airco en wordt er zo weer een aangenaam klimaat gecreëerd. Het is echter wel van belang dat u airco wordt onderhouden, daarom is een regelmatige airco-check geen overbodige luxe. Bij Vakgarage Bösing bent u hiervoor aan het juiste adres.

Een airco is helaas geen onderhoudsvrij systeem en heeft geregeld een check-up nodig. Een aircosysteem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel en wanneer hiervan te weinig is, ontstaan er slijtage. Een reparatie van uw airco kan behoorlijk in de kosten lopen. Maar een slecht werkende airco heeft meer nadelen. Zo veroorzaakt het een veel hoger brandstofverbruik en wanneer de airco en het luchtfilter slechter functioneren, ademt u een slechtere kwaliteit van lucht in. Daarnaast is onder andere de luchtkwaliteit van invloed op de concentratie en het reactievermogen van de bestuurder. Een goed werkende airco kan u dus mentaal als fysiek veel frisser in uw auto laten zitten.

Kom langs!
Het advies van Vakgarage Bösing is dan ook om uw airco jaarlijks te laten controleren en eens per twee jaar een Airco Servicebeurt te laten uitvoeren. Voor slechts €8,95 controleren de specialisten van de vakgarage of uw airco nog naar behoren functioneert. Wilt u advies of meer informatie over de aircoservice? Loop eens binnen bij Vakgarage Bösing aan de Lenteweg 46 in Enschede.