Afbeelding
Foto:

Meimarkt bij Koenderink Lederwaren

HAAKSBERGEN - Op de Meimarkt is ook Koenderink Lederwaren van de partij met divers speciale aanbiedingen. Bij de speciaalzaak kunt u al jaren terecht voor uw lederwaren en een goed advies.

Tijdens de Meimarkt op 27 mei kunt u bij Koenderink Lederwaren genieten van verschillende aanbiedingen. Op het gebied van koffers is er bijvoorbeeld momenteel een leuke aanbieding van Samsonite. De Aeris is nu afgeprijsd van € 165.- voor € 135-. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. De damestassen staan daarnaast voor u gepresenteerd met 20% korting. Ook de rugzakken voor de nieuwe schoolperiode mogen niet ontbreken en ook op dit gebied gelden leuke aanbiedingen.

Ruitersportexpert
Op het gebied van Ruitersport en Zadelmakerij kunt u ook bij Koenderink Lederwaren terecht. De medewerkers komen graag bij u langs om uw zadel te checken en eventueel aan te passen. De rug van het paard wordt gecontroleerd en er wordt gekeken waar wij u kunnen helpen om alles voor het paard en de ruiter/amazone zo optimaal mogelijk te maken. Eigenaresse Marion Koenderink blijft zich ontwikkelen op het gebied van het welzijn en spieren van het paard. Op deze manier kan de best mogelijke service worden geboden. Koenderink Lederwaren heeft al sinds 1934 ervaring op dit gebied. Dus bent u op zoek naar een nieuwe tas, wilt u advies op het gebied van ruitersport of wilt u gewoon even rondneuzen tussen het zeer ruime assortiment? Dan mag u Koenderink Lederwaren ook zeker tijdens de Meimarkt niet overslaan! U vindt de speciaalzaak aan de Blankenburgerstraat 6-8 in Haaksbergen.