Afbeelding
Foto:

Ruime selectie op occasionplein van Auto Bleeker

ENSCHEDE - Het vinden van een mooie occasion kan soms een uitdaging zijn. U bent op zoek naar een passende, betrouwbare auto én natuurlijk tegen schappelijke prijzen. Het loont dan om een kijkje te nemen bij een bedrijf met een groter aanbod. Zo biedt Auto Bleeker Enschede op het occasionplein een ruime selectie occasions.

Op het occasionplein zijn hoogwaardige en jonggebruikte occasions te vinden, veelal ingekocht van de eerste of tweede eigenaar. U bent zo verzekerd van jaren rijplezier, zonder de grote directe afschrijving wanneer u een nieuwe auto zou kopen. Auto Bleeker Enschede biedt alle merken aan, natuurlijk ook Opel en Kia waarin zij gespecialiseerd zijn.

Vakantieauto
Met de zomervakantie voor de deur zijn natuurlijk ook vele mooie vakantieauto's te vinden in de occasion-voorraad; denk bijvoorbeeld aan een jonggebruikte Opel Insignia stationwagon, de Kia Carens MPV of een Nissan Qashqai SUV. Mooie opties wanneer u op vakantie gaat en wat meer mee zou willen nemen.

Huur een zee van ruimte
Naast de mooie occasions bent u bij Auto Bleeker Enschede ook aan het juiste adres voor het huren van een auto. Een goed alternatief wanneer u bijvoorbeeld alleen voor de vakantie een wat grotere auto nodig hebt. Via INQAR huurt u bijvoorbeeld een Opel Insignia stationwagon al van 95 euro per dag bij het huren van een week of langer. Voor wie echt veel ruimte wenst zijn ook personenbussen te huur met tot wel 9 zitplaatsen.

Kom langs
Bezoek Auto Bleeker Enschede aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede of kijk op www.bleekergroep.nl/enschede voor het actuele aanbod van occasions en meer informatie over de huurmogelijkheden.