Afbeelding
Foto:

Ontspanning en vertier op 't Stien'nboer

HAAKSBERGEN - Camping & Bungalowpark 't Stien'nboer heeft zowel voor natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen genoeg te bieden voor een ontspannen vakantie.

Voor ieder biedt het camping & bungalowpark en zijn omgeving de ingrediënten voor een compleet vakantiegevoel. De wijde omgeving biedt divers natuurschoon waar heerlijk kan worden gewandeld of gefietst. Ook zijn er in de regio diverse activiteiten te ondernemen zoals een bezoek aan een museum of theeschenkerij Jordaan. Bij terugkomst kunt u lekker ontspannen in het verwarmde zwembad. Ook op de camping zijn er diverse mogelijkheden voor vertier, zo is er een sportveld en een midgetgolf. Genoeg mogelijkheden dus om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag en volledig tot rust te komen.

Kindvriendelijk
Voor gezinnen met kinderen is Camping & Bungalowpark 't Stien'nboer bij uitstek geschikt. Het levendige animatieteam biedt in de meivakantie, het pinksterweekend en de zomervakantie een divers recreatieprogramma aan voor jong en oud. Zo is er iedere morgen een knutseluurtje en 's avonds theater voor de kinderen. Ook voor oudere kinderen en volwassenen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een playbackshow, bingo, spokentocht, speurtochten en diverse sportactiviteiten. Mocht het weer een dag iets minder zijn dan vermaken de kinderen zich prima in de indoor-speeltuin met onder andere springkussen, ballenbak, speelzolder en interactieve speelwand.

Fietsweken!
Het is weer lekker weer om te fietsen! Van 28 mei tot 1 juni en van 3 tot 7 september staat er dan ook een fiets- en wandelweek op het programma met verrassende fiets en wandeltochten door de prachtige ongerepte natuurgebieden van Haaksbergen. Tijdens de fietsweken bij 't Stien'nBoer kunt u vier dagen fietsen en een heerlijk weekje kamperen voor slechts € 135,- ! (2 personen). Wilt u alleen gebruik maken van de vier dagen fietsen? Dit kan voor slechts €20,- per persoon.

Benieuwd geworden naar een vakantie bij Camping & Bungalowpark 't Stien'nboer? Kijk eens op stien-nboer.nl voor meer informatie. U vindt camping & bungalowpark 't Stien'nboer aan de Scholtenhagenweg 42 in Haaksbergen.