Afbeelding
Foto:

Comfort en leuke prijzen bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - Orrsing Schoenmode is al jaren het adres voor kwaliteitsschoenen die zowel modieus als comfortabel zijn. Daarnaast is de winkel van Henrie en Annette de plek voor een goed advies op schoenengebied. Orrsing schoenmode is dit jaar voor het eerst van de partij op de jaarlijkse Meimarkt in Haaksbergen.

Wel eens een echt goed advies op schoenengebied gehad? Bij Orrsing Schoenmode is het vanzelfsprekend. Goede service en een eerlijk advies staan bij de schoenenwinkel hoog in het vaandel. "De klant helpen bij het aandoen van een schoen, een kopje koffie, service zit in de kleine details" vertelt Annette.

Assortiment
Bij het assortiment van Orrsing schoenmode staat comfort centraal. U vindt er dus diverse merken met een goed voetbed, uitneembare zolen voor een eventuele steunzool en een goede pasvorm. Ook zijn er van bepaalde merken diverse breedtematen verkrijgbaar zodat er voor elke soort voet vaak wel een geschikte schoen te vinden is. Bij het inkopen van het assortiment wordt er veel rekening gehouden met draagcomfort, eigenaars Henrie en Annette passen zelf ook de schoenen om dit te kunnen beoordelen. Uiteraard wordt er ook gekeken naar het modische aspect zodat het assortiment goed aansluit op de huidige trends en de smaak van de klant. Zo verkoopt Orrsing de schoenen van Dls Sport die net weer een tikkeltje anders dan anders zijn. In het assortiment vindt u verder merken als Wolky, Gabor, Durea en Aqa voor dames en Mephisto, Clarks en Lorenzi voor heren.

Vrijblijvend advies
Orrsing Schoenmode biedt één keer per maand op woensdag een vrije inloop van een podotherapeut aan. Van 16.00 tot 17.00 uur kunt u binnenlopen voor een vrijblijvend advies. Hier kunt u terecht met alle vragen op voetgebied en over voetklachten.

Meimarkt
Ook op de jaarlijkse Meimarkt is Orrsing Schoenmode van de partij met wel een hele interessante actie dit jaar. Op de kraam voor de winkel zullen schoenen van de merken Brunotti, Wolky, Paco Milan en Aqa voor €75,- per paar worden verkocht. Neem dus eens een kijkje! U vindt Orrsing Schoenmode aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen.