Afbeelding
Foto:

Zomerfestival Twekkelerveld

ENSCHEDE - Het Zomerfestival Twekkelerveld staat weer voor de deur! Dit jaar zal het festival naast een grote Braderie, Straattheater, en geweldige attracties voor de kinderen, bol staan van de muzikale optredens.

Vanaf 12:00 uur is er op het winkelcentrum live muziek op het podium tussen de winkels. Op het grote podium aan de Schorpioenstraat treden diverse bandjes en Singer/Songwriters van PopScool op. Met rockbandjes als Pop-up, Fellowship of Skik, en vocal group Pure is het een mooi programma. Tussen de muzikanten door zullen dansscholen als Swing Out Loud en de dansers van Nydia's Bellydans optredens en workshops verzorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vanaf de gezellige zitjes genieten van de vele optredens. Vanaf 16:00 uur zullen de vermaarde Eagles Tribute Band, Highway 61 en de Nederlandstalige zangers, Nick van der Schee, Marco de Vos, Dennis van Dijkhuizen, en Joey Kramer op treden. De presentatie is in handen van de Oldenzaalse "Jan Smit" Tom Linders die zelf ook een aantal nummers ten gehore gaat brengen.

Spektakel
Blaaskapel "Veur mekaar" zal overal op het terrein te vinden zijn om de stemming er goed in te brengen. Daarnaast zullen dansgroep "De Krekkel" en Djembé groep "Akóma" te vinden zijn op het festival. De bekende Kettingzaagartiest Mark Rhebergen van "Treeart" zal zijn vakmanschap demonstreren tijden het maken van een levensgrote sculptuur van een roofvogel. Deze zal samen met nog een exemplaar worden verloot voor slechts 1 euro per lot. De opbrengst gaat geheel naar het KiKa kinderkanker fonds. De Silokerk aan de Zonstraat nodigt de wijkbewoners weer van harte uit voor de gezellige en smakelijk inloop lunch vanaf 12:00 uur. Kortom het belooft een spektakel te worden dat u niet mag missen.

Infromatie
Datum: zaterdag 9 juni 12:00-22:00 uur. Kramen voor de Braderie en Rommelmarkt zijn via samentwekkelerveld@gmail.com voor €12,50 te huren.