Afbeelding
Foto:

Uitdeuken zonder spuiten bij Autoschade Stoeten

ENSCHEDE - Bij Autoschade Stoeten kunt u op dinsdag van 18.00 tot 19.00 terecht voor het uitdeuken van uw auto zonder dat hier de spuittechniek aan te pas komt. De vakkundige medewerkers nemen uw auto vlot onder handen, en dat voor een eerlijke prijs.

Bij de nieuwe uitdeukservice kunnen kleine deukjes worden verwijderd zonder de lak daarbij beschadigen, hierbij wordt een speciale uitdeuktechniek gebruikt. Het paneel van uw auto wordt eerst gemonteerd en vervolgens wordt de deuk er met een stang als het ware 'uitgelepeld'. Dit alles gebeurt snel en vakkundig terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.

Vlotte service, eerlijke prijs
Waar een deuk laten verwijderen middels de spuittechniek een dure aangelegenheid kan zijn, kunt u bij Autoschade Stoeten de deuk voor een gunstige prijs laten verwijderen. Dit wordt op de dinsdagen van 18.00 tot 19.00 gedaan, een ideale tijd voor de drukke ondernemers en werknemers onder ons. Medewerkers krijgen regelmatig positieve reacties, en dan met name over de vlotte en vakkundige afhandeling en de gunstige prijzen. Voor €75,- wordt de deuk uit uw auto verwijderd en op vertoon van dit artikel krijgt u nog eens 50% korting op deze prijs. Heeft u ook een deuk in uw auto waar u vanaf wilt? Dan kunt u op de dinsdag van 18.00 tot 19.00 terecht bij Autoschade Stoeten aan de Chroomsteden 11 in Enschede. Het beste kunt u hier eerst telefonisch een afspraak voor maken. U kunt Autoschade Stoeten bereiken op 053-4305223. Meer informatie over de verdere diensten van Autoschade Stoeten vindt u op autoschadestoeten.nl.